ITE 2018

De Freek nu ook weer bij de Trekkertrek in Burgervlotbrug

Naast de vele aanmeldingen voor de Standaardklassen, komen de Gebroeders van Mourik met hun trekker De FREEK ook dit keer weer naar de Trekkertrek in Burgervlotbrug zaterdag 22 september. Deze supersporttrekker zal de strijd aangaan met de andere aangemelde sport trekkers. Dhr. Koos van Mourik heeft al laten weten dat hij er zin in heeft en hij is vast niet de enige! Deze trekker is goed voor een kleine 1000 pk en vormt één van de hoogtepunten op het Interboys Trekkertrek Event 2018 festijn, allemaal mogelijk gemaakt door de vele sponsoren. Kijk daarom ook eens op het tabblad sponsoren, want zonder hun steun kan dit allemaal niet plaatsvinden!


De FREEK in actie op ITE 2016

Daarnaast is er veel vertier voor jong (springkussen, zandberg en zij kunnen zelf ook – gratis – trekkertrekken, m.b.v. de eveneens weer aanwezige Potige Sleepwagen) en oud (feesttent met hapje en drankje).


De Potige Sleepwagen voor de jonge Trekkertrekkers!

De aanvang is zaterdagmiddag om 13.00 uur en het geheel duurt tot 21.00 uur met na afloop nog een gezellig samenzijn in de feesttent langs de baan. Graag tot dan!

De Interboys!